FliseRens 

Vi Tilbyder fliserens med Højtryk. Vi kender næsten alle øjenfanget af beskidte eller alge ramte fliser enten på gangstien eller terrassen det er træls. Men det kan vi heldigvis gøre noget ved relativt nemt og hurtigt og til skarpe priser og vi gør det endda med midler som der ikke findes miljøfare symboler på.

Værd at vide. 

Mange års flotte fliser garanteret. 

Vi har ikke Vand på bilen så det kræver du har et Vandudtag på Grunden.

Når man renser fliser sten eller brædder med højtyrk skal man huske at man skader overfladens naturlige evne til at modstå ting som alger skidt og pest og generelt skade på overflade styrken. Så udføres der ikke en behandling iform af imprægnering efter rens vil du nedsætte holdbarheden på emnet og ikke beholde samme flotte resultat. så vil fliserne med tiden igen blive angrebet af diverse. 

Vi har 3 løsninger som standart vi tilbyder alt udføres på M2 pris som udgangspunkt.

Flirserens: Rens af fliser med højtryk med det middel som passer bedst til opgaven. 

Fliserens Plus: Rens af fliser med højtryk og de midler som passer bedst til opgaven og imprægnering efter Rens. For at få det bedste resultat bliver imprægnering først lavet et par dage efter rens da fliserne skal være tørre.   

Fliserens super plus: Rens af fliser med højtryk og de midler som passer bedst til opgaven og imprægnering efter rens. Så medbringer vi også fugesand og fylder i efter og lader lidt stå så i selv kan feje lidt rundt når først sandet falder ordentlig ned mellem fliserne igen. 

Fliserens Plus-Minus: Den her løsning er til dig som ønsker at mikse lidt mellem de 3 standart pakker eller hvis der udgør andre særlige forhold. Så vi kan imødekomme netop dine behøv og ønsker. 

Ved udregning af kvadratmeter tager du Længden og bredden og ganger med hinanden så får du dit areal i kvadratmeter(M2)

5*5=25m2

FliseRens Priser

Fliserens 

32.5kr pr M2

Fliserens Plus

47.5kr pr M2

Fliserens Super Plus

57.5kr pr M2

Fliserens Plus-Minus

35-65kr pr M2

priser er vejledne og gælder op til 60m2. Priser kan ændre sig efter hvor meget middel/kemi der skal bruges og hvor stort areal.  

250kr i opstart gebyr ved alle arealer under 60m2. 

Tilbud og Rabat fremgår ikke i prislisten her. 

Bestil Uforpligtende tilbud

Venligst giv os dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte dig hurtigst mulig.